Cutter plotter

Imprimarea și tăierea cu o singură unitate vă oferă un grad ridicat de flexibilitate. După ce au fost tipărite, autocolantele, etichetele și transferurile de căldură sunt tăiate imediat.

Acest lucru vă economisește mult timp și previne erorile. O imprimantă / cutter integrat este, de asemenea, o soluție potrivită pentru buget.
Personalizarea prin intermediul cutter potter-ului este recomandabila pentru autocolante, colantari auto, casti de protectie, bannere sau materiale textile. Conditia pentru utilizarea acestui procedeu este inaltimea maxima a literelor – maxim 60 cm. Serviciile de Cutter plotter vă oferă o modalitate rentabilă de a personaliza produsele, echipamentele și proprietățile dvs. cu ajutorul graficelor autoadezive, a siglelor și a semnelor. Folosind plottere de tăiere specializate conectate la programe software grafice, putem crea decalcomanii rezistente la intemperii într-o gamă largă de modele, dimensiuni și configurații - toate adaptate pentru a vă satisface nevoile specifice.

Imprimarea și tăierea cu o singură unitate vă oferă un grad ridicat de flexibilitate. După ce au fost tipărite, autocolantele, etichetele și transferurile de căldură sunt tăiate imediat.

Vinilul tăiat este produs prin programarea unui plotter de tăiere specific materialului pentru a replica imaginea pe un material de vinil pe bază de adeziv. Procesul este similar cu cel al plotterelor de tăiere convenționale, cu excepția faptului că se utilizează un cuțit în locul unui plotter pentru a forma designul.

Cutter - plotter este, de asemenea, echipat cu comenzi care reglează cantitatea de presiune aplicată la cuțit Produsul vinilic autoadeziv vine de obicei cu un material detașabil de suport pentru hârtie, care simplifică aplicarea. Disponibil în sute de culori, tăierea vinilului vă oferă o modalitate distinctivă de a vă prezenta produsul. Tehnologia de tăiere a vinilului de la calculator permite o tăiere precisă a conturului, care se adaptează bine unei game largi de aplicații. Vinilul tăiat este un produs versatil care se folosește pentru totul, de la indicatoare direcționale și de urgență până la panouri publicitare și ferestre pentru autovehicule. Natura autoadezivă îl face ușor de utilizat, iar procesul de tăiere rapid și eficient îl face o soluție accesibilă. Decupajele din vinil sunt ideale pentru suprafețe netede precum sticla, metalul și materialele plastice. Sunt perfecte atunci când aveți nevoie de o precizie potrivită pentru etichetele dvs. și decalcomanii.

Indiferent dacă aveți nevoie de grafică de vinil pentru fabricarea sau echipamentele electronice, pentru vehicule precum mașini, bărci și remorci, produse de identificare funcțională cum ar fi etichete, suprapuneri și panouri de control, profesioniștii de la Cutter plotter pot crea soluția personalizată care se potrivește cel mai bine produsului sau aplicației . Cu o experienta vasta de la Cutter plotter vă puteți aștepta la rezultate de calitate atunci când alegeți Cutter plotter pentru nevoile dvs. de tăiere și laminare


Alte servicii