Cine suntem

Obiectul nostru principal de activitate il reprezinta serigrafia si imprimarile serigrafice.


Suntem prezenti in domeniul productiei de materiale publicitare de peste 25 de ani, fiind printre primele firme de profil infiintate in anii ’90. Profesionalismul si calitatea muncii ne-au impus pe piata, astfel ca, din punct de vedere al dimensiunii afacerii si al portofoliului, ne situam acum intre primele 10 firme de profil din tara.

Valorile noastre. Ne-am facut remarcati prin preturile corecte, serviciile de calitate, deschiderea permanenta pentru inovatie, prin seriozitatea si respectarea promisiunilor fata de clienti.


Obiectivul nostru este sa fim furnizorul preferat pentru clientii nostri, oferindu-le o gama cat mai larga de servicii: serigrafie, tampografie, print digital, obiecte promotionale, gravura. Avantajele noastre competitive. Clientii nostri gasesc ca raportul calitate-pret pentru serviciile pe care le oferim este unul mai mult decat satisfacator. Indiferent de client, de valoarea si de dimensiunea comenzii, abordam cerintele clientilor nostri cu seriozitate, creativitate si intotdeauna la timp.

Consideram ca o comanda venita din partea clientului este finalizata doar atunci cand acesta este multumit de rezultatul muncii noastre. Un alt aspect de care beneficiaza clientii in colaborarea cu Gipsi este acela ca oferim solutii complete: concept, pregatirea materialelor, a modelelor, realizarea sitelor grafice, executia propriu-zisa a comenzii. Totul intr-un timp foarte scurt.

Clientii nostri. Cea mai importanta carte de vizita a companiei o reprezinta insisi clientii nostri, care transmit recomandari pozitive cu privire la colaborarea cu noi. In general, portofoilul nostru de clienti include agentii de publicitate, companii multinationale, firme de confectii si multe alte categorii de activitate. Participam si la licitatii organizate, uneori in parteneriat cu firme de confectii sau cu agentii de publicitate. In prezent, colaboram in acest sens cu firma Renania.

Dotarile tehnice. Compania noastra detine utilaje performante si complete, premise importante pentru onorarea cu succes a oricarei comenzi.

In ce priveste imprimarile serigrafice, dispunem de: carusel cu opt capete (opt culori), utilaj pentru print digital direct pe textil, prese, sisteme de intindere pentru site, rame de expunere de maxim 1.2x1.6 m. Aceste dotari ne permit realizarea unei productii la o capacitate foate buna, de aproximativ 12.000 trageri/zi.

Echipa noastra. Una dintre cele mai importante resurse ale noastre, care a facut posibila evolutia noastra de pana acum este echipa de profesionisti cu vasta experienta in domeniu. Suntem o echipa unita si productiva; ne leaga talentul si pasiunea, ingrediente pe care le investim in munca noastra, zi de zi.