Tampografie

tampografie

tampografie

Tampografie oferă servicii personalizate de imprimare a diverselor obiecte promotionale. Din serviciile noastre de tipărire prin tampografie, imprimarea este cel mai versatil proces pe care îl oferim.

Ca o companie de tampografie de lider, oferim o gamă completă de servicii de tampografie - imprimare cu tampoane rotative și automatizare pentru volum mare tampografie.

Putem imprima aproape orice formă rigidă, inclusiv părți care sunt plane, rotunde, concave sau convexe. Utilizând atât cernelurile convenționale cât și UV, imprimarea tampon este compatibilă cu aproape orice material rigid - inclusiv plastic, sticlă, metal, lemn, ceramică și cele mai vopsite sau acoperite suprafețe. Suntem capabili să lucrăm cu clienții care ar dori un design personalizat și avem capacitatea de a gestiona comenzi mari de cantități cu un timp de reacție rapidă.

Tampografie este un proces umed în care pot fi decorate tridimensionale din plastic, sticlă, metal, cauciuc sau lemn. Imaginea este transferată pe partea din cerneală în imagini imprimate într-o placă de imprimare prin intermediul unui tampon de silicon. Imprimarea prin tampoane poate decora cu succes piesele tridimensionale deoarece, în timp ce transferați imaginea către piesă, tamponul de silicon se înfășoară sau se adaptează la forma piesei fără a distorsiona imaginea, având în vedere anumite restricții privind dimensiunea imaginii. Un detaliu extrem de fin și înregistrarea multicoloră se pot realiza cu ușurință prin imprimarea de tampoane.

Oferim servicii de tampografie. Indiferent unde se află clienții noștri, ei au ajuns să se bazeze pe personalul nostru specializat și pe cunoștințele noastre despre procesul de tipărire a tampoanelor.

Firma noastra este principalul furnizor de tampografie . Scopul nostru este de a oferi cea mai înaltă calitate. Personalul nostru foarte instruit va lucra împreună cu dvs. pentru a găsi soluția optimă de imprimare sau decorare pentru proiectul dvs. unic. Ca o companie certificată oferim soluții rentabile și partener cu producătorii și distribuitori pentru a prelua proiecte de mare volum.


Alte servicii