Serigrafie

Serigrafie oferă produse de înaltă calitate, prețuri excelente și servicii de neegalat pentru clienții mari și mici, de la comercianții cu amănuntul până la întreprinderi locale.

Serigrafie vă oferă produse de înaltă calitate, imprimate și brodate personalizate cu desene sau modele.
Tehnologia și infrastructura noastră ne permit să oferim cea mai bună calitate, cele mai mici prețuri și cele mai scurte transformări din industrie. Aceste trăsături ne-au stimulat creșterea, permițându-ne să fim clasați în cele mai importante serigrafii. Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafețe netede care constă în aplicarea pe materialul pe care se imprimă a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Imaginea realizată prin imprimarea serigrafică este formată dintr-un număr de puncte care este dat de numărul de ochiuri al sitei din care se realizează masca.

Imprimarea se poate face pe materiale textile sau pe materiale solide. Imprimarea prin serigrafie este o tehnică de imprimare prin care o plasă este utilizată pentru a transfera cerneala pe un substrat, cu excepția suprafețelor impermeabile la cerneală printr-un șablon de blocare. O lamă sau o racletă este deplasată pe ecran pentru a umple deschiderile deschise ale ochiurilor de plasă cu cerneală, iar cursa inversă determină ecranul să atingă momentan substratul de-a lungul unei linii de contact. Acest lucru face ca cerneala să udeze substratul și să fie scos din deschiderile ochiurilor de plasă, pe măsură ce ecranul revine după ce lama a trecut.

Imprimarea prin serigrafie este, de asemenea, o metodă de tipărire prin tipar, în care un design este impus pe un ecran de poliester sau altă plasă fină, cu suprafețe goale acoperite cu o substanță impermeabilă.

Cerneala este forțată în deschiderile ochiului de plasă de către lama de umplere sau racleta și prin umectarea substratului, transferată pe suprafața de imprimare în timpul cursei racletei. Pe măsură ce ecranul se îndepărtează de substrat, cerneala rămâne pe substrat. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de ecran de mătase, ecran, serigrafie și serigrafie. O singură culoare este imprimată la un moment dat, astfel încât mai multe ecrane pot fi folosite pentru a produce o imagine sau un design multicolor.

Există diverși termeni folosiți pentru ceea ce este în esență aceeași tehnică. În mod tradițional, procesul a fost numit imprimare prin serigrafie sau imprimare în serigrafie, deoarece mătasea a fost utilizată în procedeul anterior plasării plaselor de poliester. În prezent, firele sintetice sunt utilizate în mod frecvent în procesul de tipărire prin sită. Cel mai popular plasă de uz general este din poliester. Există materiale speciale de plasă din nailon și oțel inoxidabil disponibile pentru imprimantă de ecran. Există, de asemenea, diferite tipuri de dimensiuni ale ochiului de plasă care vor determina rezultatul și aspectul designului finit pe material.


Alte servicii